Anasayfa » Püf Noktaları » Çamaşır Makinesi » Aksesuarlı Kıyafet Nasıl Yıkanır

Aksesuarlı Kıyafet Nasıl Yıkanır

Günümüzde kullandığımız kıyafetlerin birçoğunda farklı çeşitlerde aksesuarlar bulunmaktadır. Bu aksesuarlar sonradan takılan aksesuarlar olabileceği gibi kıyafetle birlikte gelen aksesuarlarda olabilmektedir. Sabit fermuarlar, kıyafet zincirleri, kıyafet ipleri gibi.

Farklı renk ve tipteki kıyafetlerin bir arada yıkanmaması gerekliliği olduğu gibi aksesuarlı kıyafetlerinizin de belirli yıkama tüyoları vardır. Bu tüyolar hem diğer kıyafetlerinizin hem de aksesuarlı kıyafetlerinizin ömrünü uzatacaktır.

Kıyafetlerinizdeki aksesuarlar çıkartılabilir (portatif) ise yıkamadan önce mutlaka bu aksesuarları kıyafetlerinizden çıkartın. Tabii ki bu arada kıyafetlerinize zarar vermemeye özen gösterin.

Kıyafetlerinizdeki aksesuarlar portatif değil ise özellikle ceket ve gömlek gibi kıyafetlerinizi ters düz konuma getirerek yıkayınız. Bu işlem hem diğer kıyafetlerinizin parçalanmasını, zarar görmesini engelleyecektir hem de kıyafetlerinizin aksesuarlarının kopmamasını sağlayacaktır.

Unutmamanız gereken bir şey daha vardır ki bu yöntemleri uyguladığınızda çamaşır makinenizin körük lastiğini yırtılmaktan kurtarmış olacaksınızdır.

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmelidir *

*

Ege Merkez Servis Blog sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et