Anasayfa » Genel » Daikin Eye Teknolojisi

Daikin Eye Teknolojisi

Daikin firması ürettiği her kombiyi üstün mühendislik teknolojileriyle donatmıştır. Aynı zamanda Daikin firması üretmiş olduğu kombileri kullanıcıların en kolay kullanabileceği şekilde tasarlamıştır. Daikin eye teknolojisi bu ar-ge çalışmaları içerisinde gelen çözümlerden bir tanesidir.

Daikin Eye Teknolojisi Nedir

Daikin Eye teknolojisi Daikin dijital panelinin hemen altında bulunan kullanıcıyla etkileşim sağlayan dijital bir ekrandır.

Daikin Eye Teknolojisi

Daikin Ekranda Mavi Sembol Çıkıyor

Daikin kombinizin ekranında mavi sembol çıkması her şeyin yolunda olduğunu gösterir. Daikin kombinizde çıkan mavi sembol kombinizin çalışmasıyla ilgili her şeyin yolunda olduğunu gösterir. Bu gibi durumlarda Daikin kombinize herhangi bir müdahelede bulunmanız gerekmez. Kombiniz konforlu bir şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz.

Daikin Ekranda Kırmızı Sembol Çıkıyor

Daikin Kombinizin Daikin Eye panelinde kırmızı sembol çıkması kombinizin herhangi bir problemden dolayı çalışırken sorun yaşadığı anlamına gelir. Herhangi bir arıza kodu ekranda gösteriliyor ise web sitemizdeki kullanma kılavuzlarından kodun açılımına bakabilirsiniz. Ya da Daikin servisi ile iletişime geçebilirsiniz.

Daikin Göz Lambası Sembolleri

Daikin kombinizde herhangi bir hata olması durumunda kombinizin üzerinde bulunan akıllı göz lambası kırmızı renkte yanıp sönmeye başlar.

Daikin kombinizden herhangi bir ısı talebi olmadığında, kombinizin akıllı göz lambası bu durumu nefes alma efektiyle sizlere belirtir. Bu gibi durumlarda akıllı göz mavi bir şekilde yanar. Ve kombinizin hazır olduğunu gösterir.

Kombinizin içinde alev oluştuğu zamanlarda akıllı göz lambasının parlaklığı bir anlığına en yüksek seviyeye çıkar ve daha sonra kombinizde yanma olduğu sürece belirli bir seviyede bu sembol sabitlenir.

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmelidir *

*

Ege Merkez Servis Blog sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et