Anasayfa » Genel » Daikin Kombiler Nasıl

Daikin Kombiler Nasıl

Daikin markası iklimlendirme alanında uzun yıllardır çok fazla ülkede farklı ürün gruplarıyla hizmet vermektedir. Doğal gaz olan ülkelerde kombi satışı yaparken doğal gaz ve benzeri enerji kaynakları olmayan ülkeler için farklı iklimlendirme cihazları üretmektedir. Daikin ülkemizde de kısa süredir kombi satışına başlamıştır. Henüz yeni bir ürün olmasından dolayı ziyaretçilerimizden sürekli Daikin kombi yorumları ve Daikin Kombi nasıl gibi sorular gelmektedir. Bu yazımızda Daikin kombileri ve detaylarını basit bir şekilde sizin için anlattık. Daikin kombiler nasıl ve Daikin kombilerin genel tanıtımıyla ilgili içeriğimizi web sitemizde detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.

Daikin Servis Ağı

Daikin Türkiye’nin birçok ilinde geniş servis ağına sahiptir. Kombinizde oluşabilecek her türlü arıza için Daikin yetkili servisi her zaman hızlı bir servis hizmeti vermektedir. Daikin kombiler Türkiye pazarında yeni olduğu için özel servisler tarafından parçaları çok fazla tedarik edilememektedir. Fakat ilerleyen yıllarda bu sorun ortadan kalkmış olacaktır. Daikin servisine kombi bakımınızı düzenli yaptırdığınız sürece kombinizi kullanırken bir problem ile karşılaşma ihtimaliniz oldukça düşük olacaktır.

Daikin Kombi Garantisi Kaç Yıl

En çok gelen soruların başında daikin kombinin garantisi kaç yıl sorusu gelmektedir. Ülkemizde resmi olarak garanti süresi 2 ve 3 yıldır. Fakat Daikin firması Daikin kombilerin garantisini minimum 6 yıl olarak belirlemiştir. Yani kombiyi alma sürenizden itibaren 6 yıl boyunca tüketici hatası olmayan her türlü arıza için Daikin firmasından kombinizin garantisi kapsamında ücretsiz servis hizmeti alabilirsiniz.

Daikin Kombi Garantisi Uzatma

Daikin kombinizi satın aldığınız yer ile anlaşmanıza bağlı olarak 6 yıl olan garanti sürecinizi uzatabilirsiniz. Garantiniz bitse bile Daikin firmasının size sunduğu fırsatlar ile garantinizi o zamanın koşullarına bağlı olarak uzatabilirsiniz. Daikin kombinin güncel garanti süresi ne kdar sorusuna 6 yıl olarak cevap verebiliriz.

Daikin Kombi Yorumları

Daikin kombi ile ilgili kullanıcı yorumlarını web sitemizde bu yazının altında bulabilir, siz de Daikin kombiyle ilgili yorumuzu web sitemize yazabilirsiniz. Daikin kombinizde oluşabilecek her türlü problem için Daikin servislerinden her zaman profesyonel destek alabilirsiniz.

Daikin Kombinin Kaç Modeli Var

Daikin markası 03/01/2020 tarihinde Türkiye’de yaklaşık 10 model ile hizmet vermektedir. Bu modelleri Daikin resmi web sitesinden, Daikin kombi modelleri başlığında inceleyebilirsiniz.

Daikin Kombi Modelleri ve Fiyatları

Daikin Kombi tüm modelleri yoğuşmalı mı ?

Daikin markası ürün stratejisi gereği tüm modellerini yoğuşmalı olarak üretmekte ve Türkiye pazarında sadece yoğuşmalı kombi modelleriyle bulunmaktadır. Daikin firmasının tüm logolarını web sitemizden bulabilir, eğer ki bir Daikin resmi satıcısı iseniz firmanızda baskı uygulamalarınızda kullanabilirsiniz. Daikin Logoları için buraya tıklayınız.

Daikin Kombi Fiyatları

Daikin firmasının ürettiği kombi fiyatları satıcı bayiye ve bölgeye göre değişkenlik gösterebilmektedir. E-Ticaret sitelerinde daha farklı fiyatlardan satılan kombiler doğrudan mühendislik firmalarında farklı bir fiyatlandırmayla satılabilmektedir. Yukarıdaki görselde de görüldüğü üzere görsel yayınlandığı tarihde en düşük Daikin kombi fiyatı 5.654 Tl en yüksek Daikin Kombi fiyatı ise 10.241 TL olarak gözükmektedir. Sitemzide sergilenen fiyatların hepsi bilgilendirme amaçlı olup Daikin firmasının resmi web sitesinden alınmıştır.

Daikin Kombi Nerede Üretiliyor

Daikin kombiler Daikni firmasının açıklamasına göre Türkiye’de üretilmektedir. Üretim menşei Türkiye olan ürünlerde web sitesinde listelenirken yerli üretim ibaresi çıkmaktadır.

Ar-Ge çalışmalarına gösterilen önemle üretim yapan fabrikanın yıllık kombi üretim kapasitesi 300 bin adettir. Uzman ekip tarafından tasarlanmış kombilerimiz, sektörün en kaliteli bileşenleri kullanılarak üretilmekte, % 100 güvenlik, fonksiyon, sızdırmazlık ve basınç dayanımı testlerinden geçmektedir. CE belgelendirmeleri Avrupa’nın akredite laboratuvarları tarafından yapılmaktadır.

https://www.daikin.com.tr/daikin-turkiye-hakkinda

Daikin firması ile Nasıl iletişime Geçilir

Daikin firmasının iletişim bilgileri resmi web sitesinde belirtilmiştir. Daikin özel servis hizmetiyle ilgili olarak izmir teknik servis sitemizden bizimle iletişime geçebilirsiniz. Daikin Genel Müdürlüğü, Daikin Ege Bölge müdürlüğü, Daikin Akademi iletişim bilgileri ve Daikin ile ilgili tüm iletişim bilgilerine aşağıdaki görselden ulaşabilirsiniz. Daikin klima ve Daikin kombi servis hizmeti almak için izmir Daikin servisi ile iletişime geçebilirsiniz.

Daikin Yoğuşmasız Kombi

Daikin firması günümüzde sadece tam yoğuşmalı kombi üretimi yapmaktadır. Firmanın ürün modelleri içerisinde yoğuşmasız ya da yarı yoğuşmalı kombi modeli bulunmamaktadır.

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmelidir *

*

Ege Merkez Servis Blog sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et